ecol Trade

Zásady ochrany osobných údajov

  • Naposledy aktualizované 7. augusta 2024
  • Dátum účinnosti 7. augusta 2024

Tieto Zásady ochrany osobných údajov popisujú zásady spoločnosti Ecol Trade, s.r.o., J. Haška 1, Nitra 949 01, Slovensko, email: ecoltrade@ecoltrade.sk, telefón: 0948523214 o zhromažďovaní, používaní a zverejňovaní vašich údajov, ktoré zhromažďujeme, keď používate našu webovú stránku (https://ecoltrade.sk/) (ďalej len „Služba“). Prístupom alebo používaním Služby súhlasíte so zhromažďovaním, používaním a zverejňovaním vašich informácií v súlade s týmito Zásadami ochrany osobných údajov. Ak s týmto nesúhlasíte, prosím, nepristupujte k Službe ani ju nepoužívajte.

Tieto Zásady ochrany osobných údajov môžeme kedykoľvek upraviť bez predchádzajúceho upozornenia a revidované Zásady ochrany osobných údajov zverejníme v Službe. Revidované zásady nadobudnú účinnosť 180 dní od ich zverejnenia v Službe a váš pokračujúci prístup k Službe alebo jej používanie po tomto čase bude znamenať váš súhlas s revidovanými Zásadami ochrany osobných údajov. Preto vám odporúčame pravidelne kontrolovať túto stránku.

Informácie, ktoré zhromažďujeme:

V rámci kontaktného formuláru budeme zhromažďovať a spracovávať nasledujúce osobné údaje o vás:

  • Meno
  • Email
  • Mobil

Ako používame vaše informácie:

Informácie, ktoré o vás zhromažďujeme, budeme používať na nasledujúce účely:

  • Správa dopytov z kontaktného formuláru
  • Správa zákazníckych objednávok

Ak budeme chcieť použiť vaše informácie na akýkoľvek iný účel, požiadame vás o súhlas a vaše informácie budeme používať len po získaní vášho súhlasu a len na účel(y), na ktoré súhlas udelíte, pokiaľ nebudeme povinní konať inak podľa zákona.

Uchovávanie vašich informácií:

Vaše osobné údaje budeme uchovávať u nás po dobu 2 rokov alebo tak dlho, ako ich budeme potrebovať na splnenie účelov, pre ktoré boli zhromaždené, ako je podrobne uvedené v týchto Zásadách ochrany osobných údajov. Môžeme potrebovať uchovávať určité informácie po dlhšie obdobie, napríklad na vedenie záznamov / hlásení v súlade s platnými zákonmi alebo z iných legitímnych dôvodov, ako je vymáhanie právnych práv, prevencia podvodov atď. Reziduálne anonymné informácie a súhrnné informácie, z ktorých ani jedna vás neidentifikuje (priamo alebo nepriamo), môžu byť uchovávané na neurčito.

Vaše práva

V závislosti od platného zákona môžete mať právo na prístup k vašim osobným údajom, ich opravu alebo vymazanie, alebo získať kópiu vašich osobných údajov, obmedziť alebo namietať proti aktívnemu spracovaniu vašich údajov, požiadať nás o prenos (port) vašich osobných údajov na inú entitu, odvolať akýkoľvek súhlas, ktorý ste nám poskytli na spracovanie vašich údajov, právo podať sťažnosť u príslušného orgánu a ďalšie práva, ktoré môžu byť relevantné podľa platných zákonov. Na uplatnenie týchto práv nám môžete napísať na ecoltrade@ecoltrade.sk. Na vašu žiadosť odpovieme v súlade s platným zákonom.

Upozorňujeme, že ak nám neumožníte zhromažďovať alebo spracovávať požadované osobné údaje alebo odvoláte súhlas na ich spracovanie pre požadované účely, nemusíte byť schopní pristupovať k službám alebo ich používať, pre ktoré boli vaše informácie vyžadované.

Cookies

Ak sa chcete dozvedieť viac o tom, ako tieto technológie používame a aké máte možnosti v súvislosti s týmito sledovacími technológiami, prečítajte si naše Zásady používania cookies.

Bezpečnosť

Bezpečnosť vašich informácií je pre nás dôležitá a použijeme primerané bezpečnostné opatrenia na zabránenie strate, zneužitiu alebo neoprávnenej úprave vašich informácií pod našou kontrolou. Avšak vzhľadom na inherentné riziká nemôžeme zaručiť absolútnu bezpečnosť, a preto nemôžeme zabezpečiť ani garantovať bezpečnosť akýchkoľvek informácií, ktoré nám prenášate, a robíte tak na vlastné riziko.

Odkazy tretích strán a používanie vašich informácií

Naša Služba môže obsahovať odkazy na iné webové stránky, ktoré nie sú prevádzkované nami. Tieto Zásady ochrany osobných údajov neriešia zásady ochrany osobných údajov a iné praktiky tretích strán, vrátane akejkoľvek tretej strany, ktorá prevádzkuje akúkoľvek webovú stránku alebo službu, ktorá môže byť prístupná prostredníctvom odkazu na Službe. Dôrazne vám odporúčame, aby ste si prečítali zásady ochrany osobných údajov každej stránky, ktorú navštívite. Nemáme žiadnu kontrolu nad obsahom, zásadami ochrany osobných údajov alebo praktikami akýchkoľvek stránok alebo služieb tretích strán a nenesieme za ne zodpovednosť.

Zodpovedná osoba pre sťažnosti

Ak máte akékoľvek otázky alebo obavy týkajúce sa spracovania vašich informácií, ktoré máme k dispozícii, môžete poslať email našej zodpovednej osobe pre sťažnosti na adresu ecol Trade, s.r.o., J. Haška 1, 949 01, Nitra, email: ecoltrade@ecoltrade.sk. Vaše obavy vyriešime v súlade s platným zákonom.