ecol Trade

Hmyzia farma

Predstavujeme našu hmyziu farmu

Spoločnosť ecol Trade, s.r.o. má registrovanú hmyziu farmu, ktorá je zameraná na udržateľné a ekologické riešenia pre spracovanie organického odpadu.

Naša misia

Naša hmyzia farma je miestom, kde sa usilujeme o revolúciu v spôsobe, ako produkovať larvy na technické využite.

Udržateľnosť

Hmyzia farma je výnimočná svojou udržateľnosťou. Hmyz je efektívny v premenne organického materiálu na bielkoviny, čím sa minimalizuje potreba poľnohospodárskej pôdy a vody. Tým prispievame k ochrane pôdy a vodných zdrojov.

Nižšia emisie skleníkových plynov

Produkcia hmyzej farmy produkuje v porovnaní s tradičným chovom hospodárskych zvierat menej emisií skleníkových plynov, čo je významný príspevok k zmierňovaniu klimatických zmien.

Efektívna produkcia

Hmyz sa rýchlo množí a má vysokú reprodukčnú schopnosť, čo znamená, že je efektívnejší v porovnaní s tradičným chovom hospodárskych zvierat.

Chov a množenie hmyzu

Na našej farme môžeme chovať niekoľko druhov hmyzu.

Kŕmenie a starostlivosť

Hmyz sa kŕmi špeciálnym krmivom, ktoré je vyrobené z udržateľných zdrojov. Snažíme sa minimalizovať našu ekologickú stopu aj pri kŕmení hmyzu.

Zber a spracovanie

Potom, čo hmyz dosiahne želanú zrelosť, tak ho využívame na moderné technológie na to, aby sme zabezpečili kvalitu našich produktov a služieb.

Spolupráca s nami

Chceme, aby ste sa stali súčasťou našej cesty k udržateľnému a zdravému spôsobu života a podnikania.

Môžete tiež kontaktovať náš tím, ak máte akékoľvek otázky alebo by ste sa chceli dozvedieť viac o tom, ako hmyzia farma môže prispieť k vašim pracovným potrebám.